Η σαλαμάνδρα είναι η φωνή όλων μας. email : salamandra.salamis@yahoo.gr Εδώ στείλτε καταγγελίες, παράπονα, συμβουλές, προτάσεις, απόψεις και ότι άλλο θέλεις. Εδώ ακούγεται ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!! Εδώ λέμε και καταγράφουμε όλες τις αλήθειες και δεν φοβόμαστε κανέναν!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

“Εκεί ψηλά στον λόφο Προφήτη Ηλία υπάρχει ένα μυστικό”


Όλοι έχετε ακούσει το τραγούδι “Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει ένα μυστικό”, όμως στην προκειμένη περίπτωση το μυστικό κρύβετε στον λόφο Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωστών μας έχει τοποθετηθεί ιστός με κεραία εκπομπής στον ναό Προφήτη Ηλία.  
Η  “ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ” βρέθηκε επιτόπου στο σημείο όπου και διαπιστώσαμε και εμείς ότι όντως οι πληροφορίες ήταν σωστές. Αμέσως αρχίσαμε το ρεπορτάζ για να ρίξουμε άπλετο φώς στην περίεργη αυτή υπόθεση. Έκπληκτοι ανακαλύψαμε ότι πρόκειται για έναν ραδιοφωνικό σταθμό, το όνομα αυτού RADIO SALAMIS και η συχνότητα 106,5 fm
Ιδιοκτήτες  φέρονται να είναι πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πολύ γνωστά ονόματα της Κούλουρης.  Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς είναι και πολιτικά πρόσωπα, που προς το παρόν δεν θα θέλαμε να αναφέρουμε.
Όπως και να έχει το πράγμα γεννιούνται πάρα πολλά ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις όπως:
Έχουν άδεια λειτουργίας ραδιοσταθμού;
Είναι ενήμερη η αρχιεπισκοπή Μεγάρων ότι έχει τοποθετηθεί στον ναό ραδιοφωνικός σταθμός; Και αν όχι ποιος έδωσε την εντολή; 
Η  Δ.Ο.Υ Σαλαμίνος είναι ενήμερη για την λειτουργία αυτού του σταθμού και αν τηρεί τα νόμιμα παραστατικά ( έναρξη επιτηδεύματος, αποδείξεις παροχής υπηρεσιών για τις διαφημίσεις κ.τ.λ)
Ο εξοπλισμός, (κομπιούτερ, μηχανήματα ήχου κ.τ.λ), με τι παραστατικά και ποίου χρήματα αγοράστηκαν;
Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει ενημερώσει και πληρώσει την ΑΕΠΙ; (Προστασία Πνευματικής Ιδιοκτησίας) για να μπορεί να παίζει τραγούδια;
Και τέλος να μας ενημερώσουν, αυτή η κεραία που ακτινοβολεί πάνω από τα κεφάλια μας, είναι επιβλαβής για τους κατοίκους της Σαλαμίνας; 

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OX AMAN

Ανώνυμος είπε...

ε, ρε γλέντια

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες μας βλέπω όλους καραφλούς από την ακτινοβολία . Ωραίος θα γίνουμε όλοι σαν τον Yul Brynner!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο μυστικό ρε φίλε (;) όλη η Σαλαμίνα γνωρίζει ποιοι, πως και γιατί αυθαιρετούν. Η έρευνα του εισαγγελέα θα πρέπει όντως να φτάσει ψηλά - ψηλά στο νησί και να μην φοβηθεί τα ύψη, ούτως ώστε όχι να βρει ένα φουκαρά ραδιοπειρατή βιτρίνα των 500 Ευρώ, αλλά να βρει αυτόν που κοκορεύεται μήνες τώρα, αυτόν που πληρώνει τα έξοδα, αυτόν που έστησε το κόλπο και το χρηματοδότησε

Ανώνυμος είπε...

.....αυτή η κεραία που ακτινοβολεί πάνω από τα κεφάλια μας, είναι επιβλαβής για τους κατοίκους της Σαλαμίνας;


Για το συγκεκριμένο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Ξέρεις όμως ποια είναι η απορία μου και η διαφορά μας στην αντιπολίτευση που κάνουμε στη Δημοτική Αρχή;

Επάνω στον Πυλό στα Σελήνια υπάρχουν 2 κεραίες χρόνια. Μία της κινητής τηλεφωνίας WIND και μια του C4I, που έχουν τοποθετηθεί παράνομα με την ανοχή του αρχιερέα.

Η κεραία που αναφέρεις είναι πταίσμα μπροστά σε αυτές;

Αυτές δεν είναι επιβλαβείς, δεν ακτινοβολούν πάνω από τα κεφάλια μας;;;;; Γιατί δεν ενδιαφέρεστε γι αυτές της κεραίες;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι κεραίες στον Πυλό είναι μεγάλο σκάνδαλο φίλε, όπως και η Τούρλα.
Μπες στο ntamari blogspot να δεις πόσα χρόνια τα λέει ο άνθρωπος και κανείς δεν δίνει σημασία.
Τους πείραξε τώρα η κεραία του Τσεβά τρομάρα τους.

Ανώνυμος είπε...

kalos ta lamogia KOMPURIRIS&KONTI O.E re oyst vromoskila

Ανώνυμος είπε...

Τραυλέ άλλαξε εφημερίδα σε πήρανε χαμπάρι!
Πες όμως του φίλου του Νικολάκη να γράψει και για τη Τούρλα.
Γιατί τόσα χρόνια δεν γράφει;
Τα λεφτά που του δίνεις δεν είναι από αυτά που σου έφεραν με τη σακκούλα;
εεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί εγώ ξέρω και τον άνθρωπο
κακομοίρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!! που σου τα φερε

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΑ,ΑΦΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ?
ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μωρή Σαλαμούρα μπας και είσαι γκαβός;

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΣ ΜΑ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ -ΠΛΗΝ ΣΟΦΡΑ;
ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;
ΡΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΤΟΥΡΛΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΠ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΚΕΡΑΙΕΣ WIND ΚΑΙ C41 ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΡΟΥΣσΟΝΝΕΛΛΟΣ

ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΔΩΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΑΝΟ-MΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣH ΑΜΜΟΒΟΛΩΝ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ


ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ? Η' ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ?

..............ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Διανύουμε την περίοδο που θα πέσουν οι μάσκες που η αξιοπρέπεια θα υποταχθεί στο προσωπικό συμφέρον και τη σκοπιμότητα, η φιλοδοξία θα περάσει και θα διαβεί όλα τα σκοτεινά μονοπάτια και συνήθως όποιος τη νύχτα περπατάει στα σκοτεινά λάσπες και σκατά πατάει. Η βρώμα έρχεται από το ωραίο προάστιο του Αιαντείου τη περιοχή του διάλεξε ο Κύριος Δήμαρχος Κύριος Ιωάννης Τσαβαρής μετά των εμπίστων συμβούλων του Κυρίους Κόγια Νικόλαο και Δερτούζο Μάνο, σε φιλικό σπίτι να φιλοξενήσουν τον προστατευόμενό τους υποψήφιο βολευτή της περιοχής μας φιλόδοξο Κύριο Λιντζέρη Δημήτρη. Στη συνάντηση αυτή την οποία διοργάνωσε ο Κύριος Δήμαρχος υποχρέωσε να παρευρεθούν εκτός των οικοδεσποτών και πολλοί επώνυμοι συνδημότες μας, για να ακούσουν τον βολευτή να τους εκλιπαρεί να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και μονοσταυρία στον φιλόδοξο γιατί κινδυνεύει να μείνει εκτός. Στο σημείο αυτό πήρε το λόγο ο Δήμαρχός μας για να δηλώσει ΠΙΣΤΗ στο ΠΑΣΟΚ το κώμα που μας ανάδειξε όπως είπε στον κύριο Λιντζέρη που του χρωστάμε όλοι μας προσωπική υποχρέωση. Ο Κύριος Λιντζέρης ευχαρίστησε από καρδίας τον Κύριο Δήμαρχο για την πετυχημένη εκδήλωση, ζήτησε από όλους να τον βοηθήσουν διότι η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη πάμε για ένα βουλευτή στη Β΄ Πειραιά και πρέπει να είμαι εγώ αυτός όπως είπε, δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξεχάσει κανένα τους όταν έρθει εις τη Βασιλεία του. Η μπόχα ακόμα αναβλύζει από το ωραίο προάστιο της Σαλαμίνας.
Σημ. Παρευρισκόμενοι ήταν 22 συνδημότες μας, σας προσκαλώ στα σχόλιά σας να δηλώσετε κατά τη γνώμη σας ποιοί ήταν οι υπόλοιποι.

ο ανοήτως ανώνυμος είπε...

Το θέμα αυτό θέλει πολύ κουβέντα.
Πέρα από το ποιός έστησε το ραδιοσταθμό και με ποιές διαδικασίες (αυτά είναι μάλλον πολιτική συζήτηση κατ΄αρχήν) μήπως να κοιτάξουμε λίγο το ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο που πρακτικά εμποδίζει την ύπαρξη ΤΟΠΙΚΩΝ ραδιοσταθμών και καναλιών?

Μήπως να θυμηθούμε οτι κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες (ραδιοφωνάρχες και καναλάρχες) φρόντισαν να πνίξουν κάθε ΤΟΠΙΚΗ φωνή, έχοντας δυό και τρείς άδειες εκπομπής ο καθένας στα χέρια του, εις βάρος της ΤΟΠΙΚΩΝ ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης? Ακόμα και ο Καλλικράτης φρόντισε να σιγήσουν όσοι δημοτικοί ραδιοσταθμοί υπήρχαν!

Η Σαλαμίνα χρειάζεται ΤΟΠΙΚΟ ραδιοφωνικό σταθμό. Το γιατί είναι αυτονόητο. Δεν είναι προάστειο της Αθήνας. Είναι νησί με ΤΟΠΙΚΗ κοινωνία, με ΤΟΠΙΚΕΣ δράσεις και πάμπολλες ΤΟΠΙΚΕΣ ιδιαιτερότητες.

Δεν υποστηρίζω την ασυδοσία. Ούτε το συγκεκριμένο ραδιοσταθμό. Υποστηρίζω το … ξεκρέμασμα από τα μανταλάκια της κεντρικής εξουσίας και την ανάπτυξη ΤΟΠΙΚΩΝ (και μακάρι σύννομων) δραστηριοτήτων.

Λυπάμαι που κάποιοι ενώ κόπτονται για την σφαιρική ενημέρωση, φτιάχνοντας συνεχώς νέα blogs, (πλουραλισμός λεγόταν άλλοτε), κουβαλάνε νερό στο μύλο της δήθεν νομιμότητας “δίνοντας” την ύπαρξη του ραδιοσταθμού και τον φιμώνουν. Τώρα ξυπνήσανε? Ή τώρα άρχισε η προεκλογική περίοδος?

Θα έπρεπε οι πλουραλιστές της … κακιάς ώρας να επικροτούν την ανάπτυξη των ΤΟΠΙΚΩΝ δραστηριοτήτων αυτού του είδους. Ακόμα κι αν αυτές γίνονται από τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ποιός τους διόρισε χωροφύλακες του Υπουργείων, της Εφορίας, της Εκκλησίας, της ΑΕΠΙ και των υπολοίπων συγγενών?

Όσο για την επιβλάβεια της κεραίας που ακτινοβολεί πάνω από τα κεφάλια τους … ας σκεφτούν πόσο τηγανίζουν τον εγκέφαλό τους καθημερινά με τα κινητά τηλέφωνα. Οι ακτινοβολίες αυτές, είναι ΜΗ ιοντίζουσες και προ ετών, το Πολυτεχνείο (καθηγητής Ουζούνογλου και η ομάδα του, δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες) είχε κάνει ολόκληρη μελέτη για το θέμα. Ας την διαβάσουν οι πλουραλιστές πριν αρχίσουν να γράφουν ότι κουταμάρα τους έρθει στα … τηγανισμένα -απο τα κινητά τηλέφωνα- μυαλά τους.

Κρίμα, γιατί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αντέχει ΟΛΕΣ τις φωνές. Κρίμα . . .

Ανώνυμος είπε...

Εχουν γινει οι αναλογες καταγγελιες σε ΕΕΤΤ για τον εν λογο σταθμο 106,5 οπως για ριαδιοσταθμους στους 106 και στους 102,7 που εκπεμπουν απο την περιοχη της Σαλαμινας με φωτογραφιες κεραιοσυστηματων απο το κεντρο της Σαλαμινας απο το μαυροβουνι, τον προφητη ηλια με ολες τις λεπτομεριες και ονοματα.
http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Radio_Communications/Monitoring/

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΕΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ Π.Χ 102 Κ 102.7 ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Π.Χ 106.5 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΩΦΩΝΟ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ???? ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο αισχρός ο άπλυτος εκδότης και ραδιοπειρατής που δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ξευτίλας τους μαζί με τον συνεταίρο του τον Γρηγόρη που προσπάθησε τέτοιο θέμα να το διακωμωδήσει κιόλας στο μπλόκ του με το βίντεο της Βουγιουκλάκη.
Είναι δε τόσο δημοκράτης που αφαίρεσε και τα σχόλια από το μπλόκ του για να μην του τα χώνουν του ξευτίλα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ Η ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ

Ανώνυμος είπε...

Εκεί φτάσαμε λοιπόν;;; να απειλείται και δημόσια ζωές, λες και είστε μπράβοι του υποκόσμου. Παρακαλώ θερμά τον διαχειριστή του blogs να μην σβήσει τα συγκεκριμένο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) είναι Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή, η οποία ρυθμίζει, εποπτεύει και ελέγχει την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και την αγορά παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1992 με τον Νόμο 2075/1992 με την επωνυμία Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤ) και με αρμοδιότητές που επικεντρώνονταν στην εποπτεία της απελευθερούμενης τότε αγοράς των τηλεπικοινωνιών. Με τον Ν.2668/98 ο οποίος καθoρίζει τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών, ανατέθηκε στην ΕΕΤ και η ευθύνη για την εποπτεία και ρύθμιση της αγοράς των ταχυδρομικών υπηρεσιών και μετονομάστηκε σε Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Με τον Ν.2867/2000 ενισχύθηκε ο εποπτικός, ελεγκτικός και ρυθμιστικός ρόλος της ΕΕΤΤ ενώ με τον ισχύοντα Ν. 3431/2006 περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθορίζεται το πλαίσιο παροχής δικτύων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και συναφών ευκολιών εντός της Ελληνικής Επικράτειας σύμφωνα με το ισχύον κοινοτικό δίκαιο και προσδιορίζονται οι αρμοδιότητές της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που τη διέπει, η ΕΕΤΤ, μεταξύ άλλων:

*
Ρυθμίζει τα θέματα που αφορούν τον α) καθορισμό σχετικών αγορών, προϊόντων ή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Ελληνική Επικράτεια, β) τον ορισμό και τις υποχρεώσεις Παρόχων με Σημαντική Ισχύ στις ανωτέρω σχετικές αγορές σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.
*
Εποπτεύει και ελέγχει τους παρόχους δικτύων ή/και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, επιβάλλει τις σχετικές κυρώσεις, τηρεί και διαχειρίζεται το Μητρώο Παρόχων Δικτύων και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.
*
Εκδίδει Κώδικες Δεοντολογίας για την παροχή δικτύων και υπηρεσιών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
*
Μεριμνά για την τήρηση της νομοθεσίας περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών, εφαρμόζει τις διατάξεις του Ν. 703/1977, όπως ισχύει, και επιβάλει σχετικές κυρώσεις.
*
Συνεργάζεται με τις Ρυθμιστικές Αρχές των λοιπών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτων κρατών, καθώς και με κοινοτικούς ή διεθνείς φορείς σε θέματα αρμοδιότητάς της.
*
Ρυθμίζει τα θέματα που αφορούν στις Γενικές Άδειες.
*
Διαχειρίζεται το Εθνικό Σχέδιο Αριθμοδότησης (Ε.Σ.Α.).
*
Ρυθμίζει τα θέματα φορητότητας αριθμών, της επιλογής ή/ και προεπιλογής φορέα και ελέγχει την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων.
*
Χορηγεί τα δικαιώματα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων ή/ και αριθμών.
*
Ρυθμίζει τα θέματα ονομάτων χώρου στο Διαδίκτυο με κατάληξη ".gr" και είναι αρμόδια για θέματα ονομάτων χώρου με κατάληξη ".eu".
*
Ρυθμίζει τα θέματα της ηλεκτρονικής υπογραφής.
*
Ρυθμίζει τα θέματα πρόσβασης και διασύνδεσης.
*
Ασκεί αρμοδιότητες σχετικές με την παροχή Καθολικής Υπηρεσίας.
*
Ρυθμίζει θέματα προστασίας του καταναλωτή στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και στον τομέα παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών.
*
Ρυθμίζει και εποπτεύει την αγορά παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών.
*
Διαχειρίζεται το εμπορικό φάσμα ραδιοσυχνοτήτων με την εξαίρεση της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης. Στο πλαίσιο αυτό,
*
o
Καθορίζει τις περιπτώσεις στις οποίες απαιτούνται δικαιώματα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων.
o
Χορηγεί τα δικαιώματα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων.
o
Καθορίζει τα τέλη χρήσης ραδιοσυχνοτήτων.
o
Εποπτεύει και ελέγχει την χρήση του φάσματος επιβάλλοντας σχετικές κυρώσεις.
o
Τηρεί το εθνικό μητρώο ραδιοσυχνοτήτων.
o
Χορηγεί τις άδειες κατασκευών κεραιών στην ξηρά.
*
Είναι ο αρμόδιος φορέας για τα θέματα διάθεσης και χρήσης του τερματικού τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και του ραδιοεξοπλισμού.

ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΡΡΡΡΡΡΡ.....ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Παίζει χρήμα και εξουσία γι΄ αυτό έχετε λυσσάξει κωλόπαιδα…. Καβαλήσατε πολύ το καλάμι και ήρθε η ώρα να πληρώσετε, πάντα με νόμιμες διαδικασίες όχι μαφιόζικα όπως το σχόλιο του (17 Μαρτίου 2012 12:10 μ.μ.).Όσο για της απειλές σας γράφω στα αρχ@@@@ μου. Χαιρετίσματα στην εξουσία ρεμάλια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ αρχ@@@@ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα την μάνα σου η την αδελφή σου . Θα σου πει

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΜΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ.ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΣΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΛΗΣΤΟΣ-ΞΕΡΟΛΑΣ-ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ-ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΈΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ??? ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΜΗΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

12 Μαρτίου 2012 7:25 μ.μ. ΡΕ Μ@@@@Α ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ _ Φ_ ΠΑΛΙ ΠΙΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ? ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

12 Μαρτίου 2012 7:25 μ.μ. Αν έχεις τα άντερα γράψε το όνομα που μας λες αλλά και το το όνομα σου

Ανώνυμος είπε...

10.9//3%5##^6*=10
Αυτη ειναι η εικονα που μεταφερουν
Q563XJ098W με καθαρη εικονα της πραγματικης καταστασης
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ερχετε το τελος σας λαμογια των 102.7 102 106 106.5