Η σαλαμάνδρα είναι η φωνή όλων μας. email : salamandra.salamis@yahoo.gr Εδώ στείλτε καταγγελίες, παράπονα, συμβουλές, προτάσεις, απόψεις και ότι άλλο θέλεις. Εδώ ακούγεται ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!! Εδώ λέμε και καταγράφουμε όλες τις αλήθειες και δεν φοβόμαστε κανέναν!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!


Στα πλαίσια της έγκριτης ενημέρωσηςτων χρηστών του διαδικτύου, θέλω να σας ενημερώσω ότι ο Δήμος Σαλαμίνας όχι μόνο δεν έχει υποστεί κατάσχεση από την ΕΥΔΑΠ, αλλά αντίθετα είναι στους 18 Δήμους, οι οποίοι έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους και τηρεί  όλες τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, μέσω της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει με την ΕΥΔΑΠ τον περασμένο Ιούλη.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσουμε να διαψεύδουμε τις Κασσάνδρες, αφού θα υπηρετούμε απαρέκλιτα τα συμφέροντα των κατοίκων του νησιού μας.



O

Δήμαρχος Σαλαμίνας

Γιάννης Τσαβαρής

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποια συμφέροντα υπηρετείς ρε κακομοίρη; Τα λατομικά τέλη που είναι; Καλά στα λένε εδώ και 5 μέρες και είσαι κρυμμένος στο δημαρχείο. Άφησες να διαρρεύσει τάχα μου μία ψευδή είδηση για να βγεις να την διαψεύσεις. Τόσο χαμηλά έχεις πέσει. Να το κοιτάξεις που θες να είσαι συνέχεια στο προσκήνιο.

Ανώνυμος είπε...

Σου έχω πει. Κόψε τα πολλά ηρεμιστικά και τη μαλακία.
Δεν με ακούς...

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο δεν σε άκουσε και όλοι συζητάνε για μέγα ατόπημα του. Κατασκεύασε μία είδηση για να την διαψεύσει. Την επόμενη φορά θα βάλουν να τον απαγάγουν. Έτσι θα τον λυπηθούμε και θα τον ξαναψηφίσουμε. χαχαχα
Τον έχουμε ικανό για όλα. Εδώ για τα λατομικά τέλη έκλεινε δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που ξύπνησες εσύ Μηνά ... εγώ πάω για υπνο...
ΥΓ: Ο Μαστροκόλιας γράφει ότι το κατασχετήριο το υπόγραψε ο Μ.ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ.
Μηνά υπογράφεις και κατασχετήρια τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Κουράστηκες πολύ για να σκεφθείς την σημερινή σου εξόρμηση στον τύπο για αυτό πας για ύπνο. χαχαχα

Γιαννάκη αν έχεις τόσο ανάγκη την επικοινωνία με τον κόσμο μην σκαρφίζεσαι ψευδείς ειδήσεις. Βγες και πες μας ανέκδοτα. Θα το εκτιμήσουμε. Την ίδια χαρά θα μας προσφέρεις και δεν θα λες και ψέμματα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε σας κάνει εντύπωση; Τα φερέφωνα Τσαβαρή, σήκωσαν όλα μαζί την υποτιθέμενη ανακοίνωση του Τσάβες; Και μάλιστα όλως περιέργως έχουν και τα σχεδόν ίδια 5 σχόλια;
Γεια σου ρε Μπλατσούκα μιντιάρχη, διαμορφώνεις άποψη στον τόπο μαζι με τον βλάκα το φίλο σου το Στράτο και την… ακατονόμαστη
Η πουτάνα θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!!!

• ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ στις 11:49΄
• KALIGOULAS στις 11:53΄
• ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ στις 11:54΄
• SALAMIS BEST στις 11:55΄
• ΣΕΛΗΝΙΑ news στις 11:56΄
• ΝΕΟ ΗΘΟΣ στις 11:58΄
• ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ στις 12:02΄
Μπράβο ρε Φώτη, άξιος ο μισθός σου από το αρχηγόπουλο μέχρι 50άρικο μη περιμένεις παραπάνω, όχι πως αξίζεις και παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

Ωραία μασέλα διακρίνω στην φώτο. Αυτό θα πει τρώνε με δέκα μασέλες. Τα χρέη πολλά και εκείνοι όλο φιγουράρουν στο φακό. Έξω από το νησί μας και γεμίστε τα ταμεία με τα λεφτά που λείπουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε απατεώνα Πλατσούκα σηκώσατε μαζί με το βλάκα το Στράτο ανάρτηση του δημάρχου με υπογραφή χωρίς να είναι δικιά του η ανακοίνωση;
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦτού σαςςςςςςςςςς ξεφτίλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

Ρουλίτσα Ρουλίτσα, αλλά απ΄ αυτήν τρώτε συνεχώς την π@τσα.
Σας έχει κάνει να παραμιλάτε, να βρίζετε τα Θεία και να σπάτε από το θυμό σας και την ξευτίλα ακόμα και τα μικρόφωνα στα έδρανα.
Να φτάνετε στο σημείο να την εκλιπαρείτε να ανακαλέσει τις κατηγόριες εναντίον σας και αυτή να σας προσάπτει κι άλλες.
Επειδή σας βγάζει όλες τις βρωμιές στη φόρα και σας κόβει το χέρι όταν πάτε να βουτήξετε το βάζο με το μέλι, νομίζετε ότι με το να ρίχνετε λάσπη με το φτυάρι επάνω της θα την σταματήσετε. Άμ΄ δε!
Σας έχει όλους γραμμένους.
Είναι η μόνη καθαρή εκεί μέσα, γιαυτό και δεν σας ταιριάζει.
Γιαυτό και την αντιπαλεύονται ακόμη και σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που είναι φερέφωνα του γιαννάκη, γιατί τους χαλάει τη σούπα, γιατί δεν είναι της αρπαχτής και δεν είναι δέσμια κανενός. Είναι η μόνη που δεν έχει εξαρτήσεις, μέντορες, προστάτες, χρηματοδότες γιαυτό και δεν είναι υποχείριο κανενός συμφέροντος. Είναι η μόνη που τα βάζει με το βρώμικο και σάπιο σύστημα που λυμαίνεται το Δήμο.
Ούτε σε λίστα του ΣΔΟΕ φιγουράρει, ούτε στη λίστα Αγγέλου που έχει γραμμένους όλους αυτούς που έχει χρηματοδοτήσει και τους κουνάει το δάκτυλο γιατί τους έχει δεμένους.
Είναι αυτή που ακύρωσε την απόφαση του Τσαβαρή για 15μελές ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου και τον ανάγκασε να εκλέξει καινουρτγιο με 7 μέλη.
Είναι αυτή που αντιστάθηκε επί Σοφρά στο ξεπούλημα του δικτύου ύδρευσης ζητώντας διαχειριστικό έλεγχο για τα 4 εκατομμ. ευρώ χρέος προς την ΕΥΔΑΠ. Είναι αυτή που αντιστάθηκε επί Τσαβαρή στο ξεπούλημα του ίδιου δικτύου όταν έκανε σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ φεσώνοντας το Δήμο με 7 εκατομμ. ευρώ.
Είναι αυτή που ζήτησε εγγράφως από Υπουργούς, Γ.Γραμματείς Υπουργείων και Περιφερειάρχες να εφαρμόσουν τον νόμο και να κλείσει το Λατομείο Αγγέλου.
Είναι αυτή που κατήγγειλε και ζήτησε από τον Εισαγγελέα να επέμβει και να ζητήσει ευθύνες για την συνεχιζόμενη παράνομη εξόρυξη των αδρανών.
Εξαιτίας αυτής, ο ανακριτής έχει προβεί σε προανακριτική εξέταση και καλεί μάρτυρες για κατάθεση.
Είναι αυτή που διαπίστωσε ότι ο Αγγέλου δεν έχει δώσει φράγκο στο Δήμο τα 3 τελευταία χρόνια.
Είναι εκείνη που απειλήθηκε από τον Αγγέλου την επομένη κιόλας της κατάθεσης να σταματήσει να τον κυνηγάει και να αποσύρει την αίτηση που είχε κάνει στο Δήμο για να μάθει τι γίνεται με τα τέλη. Βλέπεις οι δίαυλοι Δήμου και Αγγέλου είναι ανοικτοί. Οτιδήποτε συμβαίνει κάτι στο Δήμο που αφορά το λατομείο, αμέσως διοχετεύεται στον μπαμπούλα Αγγέλου για να κάνει ..ντα αυτόν/ήν που τόλμησε να τον αγγίξει. Τόσο πουλημένοι και ξευτιλισμένοι είναι μερικοί που διοικούν σήμερα το Δήμο. Ο αντιδήμαρχος Καπετανάτσι ξέρει πολύ καλά τι λέω.

Ανώνυμος είπε...

Και συνεχίζω. Είναι αυτή που ζήτησε από τον κατά νόμο υπεύθυνο Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου να διατάξει το Δήμο να προβεί στην αναγκαστική είσπραξη των τελών του λατομείου.
Είναι αυτή που έσωσε τα 110.000 ευρώ που ο Τσαβαρής έδωσε στον Project Manager χωρίς να τα δικαιούται. Είναι αυτή που ακύρωσε τον εξώδικο συμβιβασμό των 500.000 ευρώ που ο Τσαβαρής παράνομα συμφώνησε με το λατόμο.
Είναι αυτή που ακύρωσε τη συμφωνία κάτω από το τραπέζι του Τσαβαρή με τους εργολάβους του ΟΛΠ για να επαναλειτουργήσει το νταμάρι της Τούρλας. Είναι αυτή που πρώτη από όλους ενεργοποίησε την Περιφέρεια και τον Γ.Γραμματέα της Απ.Διοίκησης για την εγκληματική προσπάθεια επαναλειτουργίας της Τούρλας. Είναι αυτή που αντέδρασε για την αμαρτωλή συμπλ/κή σύμβαση του Τσαβαρή και συνετέλεσε στο να πεταχτεί στα σκουπίδια από το Ελεγκτικό Συνέδριο σώνοντας έτσι το Δήμο από 5 εκατομμ.ευρώ που θα τα πλήρωνε ο κοσμάκης, σε όφελος των εργολάβων.
Θέλεις κι άλλα; Άμα θέλεις, πες μου για να συνεχίσω.
Αυτό είναι το έργο της κας Νάννου ή της Ρουλίτσας όπως την αποκαλείς.
Η λάσπη δεν κολάει πάνω της. Τα περί κεραίας, δρόμου και κουραφέξαλα να τα πεις αλλού. Ο Αναπτυξιακός δεν είχε καμιά σχέση ούτε αρμοδιότητα με αυτά. Και πού είσαι, έχε υπομονή. Τα μαντάτα είναι στο δρόμο. Θα φρίξεις όταν τα μάθεις. Και να σου πω και το τελευταίο. Έχω την πεποίθηση ότι η κα Νάννου δεν έχει ανάγκη το Δήμο για να ζήσει. Ο Δήμος έχει ανάγκη την κα Νάννου για να τον νοικοκυρέψει και να επιβιώσει. Αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου.