Η σαλαμάνδρα είναι η φωνή όλων μας. email : salamandra.salamis@yahoo.gr Εδώ στείλτε καταγγελίες, παράπονα, συμβουλές, προτάσεις, απόψεις και ότι άλλο θέλεις. Εδώ ακούγεται ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!! Εδώ λέμε και καταγράφουμε όλες τις αλήθειες και δεν φοβόμαστε κανέναν!

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Γκίκα Κιαβουράκη Δέσποινα «ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ!»



Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων


«ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ!»


Φήμες και υπονοούμενα αναληθή  κυκλοφόρησαν χθες σε ιστοσελίδα του διαδικτύου για αλλαγή  πολιτικής μου πλεύσης και  «παραλίας», γι αυτό θα ήθελα να ενημερώσω πως δεν είχα ούτε έχω καμία απολύτως πρόθεση   και ούτε πρόκειται να αλλάξω «παραλία» (Συνδυασμό), διότι συνεχίζω να ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ  στις πολιτικές επιλογές μου και συνεχίζω να παραμένω στην ίδια «παραλία» μαζί με τον ίδιο «καπετάνιο» ΔΗΜΑΡΧΟ της «Πρωτοβουλία Πολιτών»  Γιάννη Τσαβαρή..

Γι αυτό  θα συνεχίσω να Υπηρετώ τον τόπο μου όπως ορκίστηκα και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.


Γκίκα Κιαβουράκη  Δέσποινα


Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE STRATOMARIES GIATI BGALATE TA SXOLIA APO TO SELINIA NEWS?

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός και συμφωνώ μαζί σου Δεσποινιώ, δεν πρόκειται ν’ αλλάξεις παραλία, θα παραμείνεις με το κουβαδάκι σου στην ίδια παραλία γιατί μόνο για «παραλία» είσαι γι’ αυτό σου βαλε και τοποτηρητές δυο ο Τσάβες.
Κατά τ’ άλλα ο τίτλος πρόεδρος σε μάρανε τρομάρα σου. Αν δεν βολεύεσαι να παίζεις με το κουβαδάκι σου θα σου πάρω και καραβάκι να παίζεις μπουμπούκα