Η σαλαμάνδρα είναι η φωνή όλων μας. email : salamandra.salamis@yahoo.gr Εδώ στείλτε καταγγελίες, παράπονα, συμβουλές, προτάσεις, απόψεις και ότι άλλο θέλεις. Εδώ ακούγεται ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!! Εδώ λέμε και καταγράφουμε όλες τις αλήθειες και δεν φοβόμαστε κανέναν!

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

Στράτος Γεωργαντίδης είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ
Σαλαμίνια, Σαλαμίνιε
Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εκείνους που αντιστάθηκαν, που δεν δελεάστηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Η εκλογή της επόμενης Κυριακής, με βάση τα αποτελέσματα της 18ης Μαΐου, καθίσταται πλέον η σημαντικότερη αναμέτρηση για το μέλλον του νησιού μας.
Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας»:
α. Αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο της επικράτησης της φαυλοκρατίας, του αμοραλισμού και των σκοτεινών σχεδίων σε βάρος της Σαλαμίνας,
β. Αντίθετη σε δημάρχους που εφαρμόζουν μνημονιακές πολιτικές, και
γ. Κρίνοντας ότι η παράταξη «Κοντά στον δημότη» μοιράζεται μαζί μας την αγάπη για το νησί και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά, όπως αποδείχτηκε από την αποτελεσματική συνεργασία μας, πάνω σε σοβαρά προβλήματα του νησιού, που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,
στηρίζει την υποψήφια δήμαρχο Ρούλα Νάννου και καλεί όλους τους Σαλαμίνιους να υπερψηφίσουν τον Συνδυασμό «Κοντά στο δημότη» στις εκλογές της 25ης Μαΐου.
Σπύρος Σοφράς,
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας
Επικεφαλής «Νέας Πορείας Σαλαμίνας»